Nieuwsblad 3 maart 2010

Lode Plessers en Verbroedering Balen geloven weer in de kwalificatie voor de eindronde

'Ik voel me hier goed.'

Verbroedering Balen lijkt terug van weggeweest. De ambitieuze club zat diep na een schamele 3 op 21, maar na de winterstop herpakte Balen zich met een forse 15 op 15. De middenmoot is weer in zicht, misschien zelfs meer.

 

'Het groepsgevoel lijkt weer opgekrikt, nadat we met de spelers spraken en hen een bijkomende premie beloofden als ze vijfmaal op rij zouden winnen. En zo geschiedde', zegt bestuurslid Gerard Put. 'We zijn dus terug op de goede weg.'

Lees meer...

Nieuwsblad 24 feb 2010

 3 VRAGEN AAN KRISTOF OOMS

BALEN - Verbroedering Balen boekte bij Linda Olen de vierde zege op rij. Kristof Ooms scoorde tweemaal.

Lees meer...

Nieuwsblad 3 feb 2010

 3 VRAGEN AAN TOM HENDRICKX

BALEN - Met twee opeenvolgde zeges tegen concurrenten Oelegem en Braddonk heeft Verbroedering Balen 'de operatie redding' ingezet.

Lees meer...

Nieuwsblad 2 sept 2009

Gert Cannaerts

'Moeizame zege tegen White Star'

Verbroedering Balen won de openingsmatch tegen White Star met 3-1, maar echt van een leien dakje liep het niet. 'Het werd een moeizame zege', zegt Balentrainer Gert Cannaerts. 'We namen aanvankelijk de match in handen, maar geleidelijk kwam White Star in de match en toonde het zich gevaarlijk, vooral op stilliggende fasen. Toch kwamen we 2-0 voor, maar door de inbreng van Kerkhofs zetten ze met lange ballen toch wat druk bij ons. Jammer genoeg moest mijn invaller Glen Van den Broeck na vijf minuten langs de kant met een rode kaart. Toen ze milderden tot 2-1 hadden we het nog moeilijk. Het was nog wachten tot in de slotminuten toen we echt zekerheid kregen.'

Nieuwsblad 9 sept 2009

Tonny Huysmans ziet bij Verbroedering Balen mogelijkheden

'Ik voel me hier goed.'

Met een zes op zes heeft Verbroedering Balen de start niet gemist. Balen lijkt klaar te zijn om weer mee te spelen in het titeldebat.

De club zag een handvol spelers vertrekken, maar haalde vervangers in huis met een verleden. Balen haalde Kristof Ooms, topschutter bij Verbroedering Arendonk, en de spitsen David Henderickx en Glen Kennis van ESK Leopoldsburg.

Lees meer...

Nieuwsblad 21 okt 2009

Tim Dillen

'We moeten dringend punten pakken'

Verbroedering Balen moest in de derby tegen RH Sportief nipt de duimen leggen en dat kwam hard aan, want de club blijft na de schamele 10 op 24 zwaar onder de verwachtingen. ‘We moeten dringend punten pakken', weet ook spits Tim Dillen, die vond dat er vorige zaterdag meer had kunnen inzitten tegen de buren. ‘Het werd een evenwichtige partij, maar uiteindelijk bleven we met lege handen achter en dat steekt wel. Temeer omdat we prima waren gestart met zes op zes.'

‘De komende matchen tegen Linda Olen, Herentals én Nijlen kondigen zich zwaar aan, maar we moeten resoluut gaan voor de negen op negen en dan zijn we misschien echt vertrokken', hoopt Tim Dillen. (FVH)

Nieuwsblad 29 okt 2009

Gust Bertels viert vijfentwintig jaar voorzitterschap


Feest zaterdagavond in Balen, waar voor aanvang van de match tegen Linda Olen voorzitter Gust Bertels gevierd werd voor zijn 25-jarig jubileum als voorzitter. Ook zijn rechterhand Vic Van Broekhoven werd in de hulde betrokken.

Lees meer...

Meer artikelen...

  1. Nieuwsblad 10 maart 2010