Nieuwsblad 4 feb 2011

Gert Cannaerts is straks weg bij Verbroedering Balen


De wegen van Gert Cannaerts en Verbroedering Balen scheiden straks. De Balense trainer krijgt voor volgend seizoen geen nieuwe overeenkomst. Dat besliste het clubbestuur van de tweedeprovincialer eerder deze week.

Het ambitieuze Balen staat op de derde plaats, maar speelt een wisselvallig seizoen en doet allicht niet mee voor de hoofdprijs. De club is wél nog in running voor de periodetitel.

Nieuwsblad 1 dec 2010

Tim Smolders vindt voetbalvreugde terug bij Verbroedering Balen


Balen deed dankzij de winst tegen de soevereine leider Antonia een prima zaak. Verbroedering klimt naar de derde plaats in tweede provinciale B na het verlies van VC en SKS Herentals.
Bovendien blaast Balen de titelstrijd nieuw leven in, want de kloof met Antonia verkleint tot zes punten.

Lees meer...

Nieuwsblad 24 nov 2010

Senne Dierckx

'We pikken bovenaan aan na derbywinst'

Balen ging met 0-3 winnen bij buur Ezaart.
‘We namen een sterke start en konden vroeg scoren na vrijschop van Smolders', zegt een tevreden Senne Dierckx.

‘Toch liet Ezaart zich niet doen. Gelukkig scoorden ze niet. Toen Braem er even voorbij het uur 3-0 van maakte, kregen ze een mentale tik. Van dan af konden we de match rustig controleren. We pakken zes op zes en pikken bovenaan aan op een vierde plaats op negen punten van Antonia, uitgerekend de tegenstrever van volgende zaterdag. Zij zijn zonder twijfel titelkandidaat nummer één, maar elke match moet gespeeld worden', besluit een strijdvaardige Senne Dierckx.

Nieuwsblad 10 nov 2010

 3 VRAGEN AAN TIM SMOLDERS

BALEN - Met een laat doelpunt van Tim Smolders in de slotminuten knoopte Balen na de 1 op 6 terug aan met de zege.

Lees meer...

Nieuwsblad 20 okt 2010

 3 VRAGEN AAN SENNE DIERCKX

BALEN - Verbroedering Balen stuurde Poppel wandelen met 4-0 en hijst zich naar een vierde plaats.

Lees meer...

Nieuwsblad 6 okt 2010

Gert Van Sweevelt

'Op de valreep de punten thuisgehouden'

Verbroedering Balen kon in de toegevoegde tijd vanop de stip de punten thuishouden na de 2-1-zege tegen Nijlen. ‘Het geluk dat ons in andere matchen in de steek liet, hadden we nu wel', zegt de Balense doelman Gert Van Sweevelt. ‘Voor rust speelde Nijlen vrij hoog, waardoor we het niet makkelijk hadden, maar na de kampwisseling hebben we ons herpakt.'

Er was heel wat discussie in de slotfase nadat Dyck eerst werd gechargeerd en de thuisploeg op de counter een strafschop afdwong. ‘Dat zorgde voor protest bij de bezoekers, maar zoals ik kon zien vanuit mijn doelvlak ging de bal wel terecht op de stip. We komen na de winst tegen Linda en nu tegen Nijlen op een vierde plaats, maar dat zegt niet veel, want veel teams staan gegroepeerd. Als we zondag in Vorselaar winnen, dan zijn we echt vertrokken.' (fvh)

Nieuwsblad 15 sept 2010

 3 VRAGEN AAN DIETMAR BRAEM

BALEN - Verbroedering Balen haalde zwaar uit op het veld van Zwaneven. Het won met 0-4. Aanwinst Dietmar Braem maakte ze alle vier.

Lees meer...